FAQ

Algemeen

Als je problemen ondervindt bij het maken van een account, stuur dan even een email met de gewenste bestelling en je adresgegevens door naar info@weekplanner.eu Wij zullen dan het account verder activeren, zodat je alsnog via de normale weg de bestelling kunt afronden.

Dat varieert van artikel tot artikel. De geschatte levertijd van je bestelling is uitgedrukt in werkdagen en staat vermeld op onze website per product. Bestellingen op werkdagen na 17:00 komen één dag later aan. Bevat je bestelling meerdere artikelen met verschillende levertermijnen, dan geldt de langste levertijd. In uitzonderlijke gevallen kan het gebeuren dat je bestelling in meerdere delen wordt geleverd. Weekplanner.eu is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de transport. Waar is mijn pakket? Wij versturen onze pakketten grotendeels via Post NL. Je ontvangt hierbij automatisch een link om het pakket te volgen, waarbij direct reeds de verwachte leverdatum en tijd wordt vermeld.

Onze retourvoorwaarden:
– Het artikel dient binnen 14 dagen na aankoop retour gezonden te zijn.
– Voordat je het artikel opstuurt, zorg je dat je de retourzending aangemeld hebt via een mail naar info@weekplanner.eu.
– U ontvangt via onze vaste pakketdienst, MYparcel.nl, een mail met daarin een retourlabel om te downloaden. Dit label kunt u bevestigen op uw pakket en aanbieden bij een lokaal postkantoor (geen DHL) .
– Mocht het product beschadigd zijn, gebruikssporen bevatten of niet compleet zijn vervalt het recht op retour van aankoopbedrag;
– Zodra wij het pakketje met bovenstaande voorwaarden ontvangen en beoordeeld hebben zullen wij het aankoopbedrag, exclusief verzendkosten van retourneren, binnen 5 werkdagen terugstorten.

Om het milieu te sparen, voegen we niet standaard een retourformulier aan onze bestellingen.

Weekplanner magneetbord

Ja, bij onze weekplanner borden zit er bevestigingsmateriaal bij. Omdat er zoveel verschillende soorten wandmaterialen zijn, raden wij bij twijfel altijd aan om advies op te nemen met de plaatselijke vakhandel.

Ja, op onze Weekplanner borden  kun je ook schrijven. Je gebruikt hiervoor speciale whiteboard markers (en geen gewone stiften of permanent markers). Wij adviseren om onze whiteboard markers, die uitvoerig getest zijn, te gebruiken voor het beste resultaat. Andere typen stiften zijn mogelijk niet (volledig) uitwisbaar. De whiteboardmarkers moeten in elk geval op alcoholbasis zijn.
Verder blijkt, zoals wel met meer producten, dat het spreekwoord goedkoop = duurkoop zeker van toepassing is op whiteboard markers. Budget markers kun je dus maar beter links laten liggen. Wij geven geen garantie op borden waarbij markers van derden zijn gebruikt.

Onze “Classic” weekplanner borden zijn voorzien van primaire achtergrondkleuren die op veel basisscholen gebruikt worden: maandag rood, dinsdag blauw, woensdag oranje, donderdag groen, vrijdag geel, zaterdag en zondag grijs. We krijgen regelmatig het verzoek of we de kleur van de dagen ook andere kleuren kunnen geven, zoals bijvoorbeeld de schatkist methode met de kleurstelling maandag geel, dinsdag rood, woensdag roze, donderdag paars, vrijdag blauw, zaterdag en zondag groen. Helaas bestaat er geen uniforme kleuraanduiding van de dagen. Gelukkig gaan kinderen er doorgaans flexibel mee om als deze kleuraanduiding van de dag iets afwijkt van de schoolkleuren. Mocht u toch andere kleuren of een andere volgorde willen, neem dan even contact op.

  • Gebruik onze whiteboardmarkers (op alcoholbasis)* .
  • Als je onze reinigingsspray gebruikt, deze eerst op een doek spuiten. Nooit rechtstreeks op het bord.
  • Alleen droge inkt wissen. Eerst de inkt laten drogen (enkele seconden)
    Let op dat er geen vuil onder de inktwisser zit. Deze kan het bord beschadigen (krassen)
  • Heb je een whiteboardmarker gebruikt op basis van ketonen dan is de tekst niet meer goed uitwisbaar. Om dit op te lossen kun je erover heen gaan met een whiteboardmarker op alcoholbasis. Laten intrekken en daarna opnieuw uitwissen. En eventueel daarna onze whiteboardspray gebruiken

*LET OP: niet alle markers zijn geschikt voor deze bedrukte weekplanner whiteboards, goedkoop = duurkoop!

Onze Weekplanner borden zijn beschrijfbaar; je gebruikt hiervoor speciale whiteboard markers (en geen gewone stiften of permanent markers). Wij adviseren om onze whiteboard markers, die uitvoerig getest zijn, te gebruiken voor het beste resultaat. Andere typen stiften zijn mogelijk niet (volledig) uitwisbaar. De whiteboardmarkers moeten in elk geval op alcoholbasis zijn.
Verder blijkt, zoals wel met meer producten, dat het spreekwoord goedkoop = duurkoop zeker van toepassing is op whiteboard markers. Budget markers kun je dus maar beter links laten liggen. Wij geven geen garantie op borden waarbij markers van derden zijn gebruikt.

Magneetsets

Ja zeker, online bieden wij al onze op maat gemaakte foto-magneetsets aan,  om snel inzicht te geven wie er wanneer in de week (voor de kinderen) is. We bieden echter ook compleet op maat gemaakte magneetsets aan met eigen pictogrammen/teksten. Als je je wensen mailt, sturen we je zo spoedig mogelijk een prijs toe.

Alle magneten (behalve de fotomagneten) zijn 32 x 32 mm groot. Gebleken dat dit formaat magneet voorzien van pictogram groot genoeg is. 32 mm is ook de hoogte van een dagdeel. De fotomagneten(wie is er aanwezig), bedoelt om aan te duiden wie er die dag aanwezig is (voor de kinderen) zijn 32 mm breed bij 96 mm hoog. Deze zijn dus net zo hoog als 1 dag.