FAQ

Weekplanner magneetbord

Wordt er bevestigingsmateriaal meegeleverd?

Ja, bij onze weekplanner borden zit er bevestigingsmateriaal bij. Omdat er zoveel verschillende soorten wandmaterialen zijn, raden wij bij twijfel altijd aan om advies op te nemen met de plaatselijke vakhandel.

Kun je op het planbord schrijven?

Ja, op onze Weekplanner borden  kun je ook schrijven. Wij raden je aan om onze speciale boardmarkers te gebruiken, aangezien niet alle online te verkrijgen whiteboard markers geschikt zijn.

Magneetsets

Kan ik ook op maat gemaakte magneetsets laten maken?

Ja zeker, online beiden wij al onze op maat gemaakte foto-magneetsets aan,  om snel inzicht te geven wie er wanneer in de week (voor de kinderen) is. We bieden echter ook compleet op maat gemaakte magneetsets aan met eigen pictogrammen/teksten. Als je je wensen mailt, sturen we je zo spoedig mogelijk een prijs toe.    

Hoe groot zijn de magneten?

Alle magneten (behalve de fotomagneten) zijn 32 x 32 mm groot. Gebleken dat dit formaat magneet voorzien van pictogram groot genoeg is. 32 mm is ook de hoogte van een dagdeel. De fotomagneten(wie is er aanwezig), bedoelt om aan te duiden wie er die dag aanwezig is (voor de kinderen) zijn 32 mm breed bij 96 mm hoog. Deze zijn dus net zo hoog als 1 dag.

Dag lesuur stickers

Plakken de stickers ook op elastische kaften?

Helaas hebben wij deze stickerset nog niet in een vorm die speciaal geschikt is voor  elastische kaften. Zijn zijn ontwikkeld voor gebruik op papieren kaften. Door de elasticiteit en door het feit dat er bij deze elastische kaften diverse materiaalsoorten worden gebruikt, zijn wij nog op zoek naar de juiste stickersoort die voor alle (elastische) kaften geschikt zijn. We hebben overigens wel info van klanten dat de stickers bij sommige elastische kaften toch blijven zitten.  

Algemeen

Ik heb problemen met het account aanmaken, wat nu?

Als je problemen ondervindt bij het maken van een account, stuur dan even een email met de gewenste bestelling en je adresgegevens door naar info@weekplanner.eu Wij zullen dan het account verder activeren, zodat je alsnog via de normale weg de bestelling kunt afronden.

Wat zijn jullie levertijden?

Dat varieert van artikel tot artikel. De geschatte levertijd van je bestelling is uitgedrukt in werkdagen en staat vermeld op onze website per product. Bestellingen op werkdagen na 17:00 komen één dag later aan. Bevat je bestelling meerdere artikelen met verschillende levertermijnen, dan geldt de langste levertijd. In uitzonderlijke gevallen kan het gebeuren dat je bestelling in meerdere delen wordt geleverd. Weekplanner.eu is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de transport. Waar is mijn pakket? Wij versturen onze pakketten via Post NL. Je ontvangt hierbij automatisch een link om het pakket te volgen, waarbij direct reeds de verwachte leverdatum en tijd wordt vermeld.