Kans op langere levertijden door drukte post en pakketten

Drukte pakketten

Online bestellen is tijdens de coronacrisis een veilige en makkelijke manier om producten in huis te halen. Bij onze bezorgdiensten als POST NL merken ze dat  de hoeveelheid pakketten en brievenbuspakjes die verwerkt moeten worden enorm is toegenomen. Hierdoor kan de bezorging van uw planbord en/of accessoires wat later zijn dan je van ons gewend bent.

We vragen hiervoor uw begrip.


Bestellingen met verschillende levertijden

De geschatte levertijd van je bestelling is uitgedrukt in werkdagen en staat vermeld op onze website per product. Bestellingen op werkdagen na 17:00 komen één dag later aan. Bevat je bestelling meerdere artikelen met verschillende levertermijnen, dan geldt de langste levertijd. In uitzonderlijke gevallen kan het gebeuren dat je bestelling in meerdere delen wordt geleverd. Weekplanner.eu is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de transport.

Waar is mijn pakket?

Wij versturen onze pakketten grotendeels via Post NL. Je ontvangt hierbij automatisch een link om het pakket te volgen, waarbij direct reeds de verwachte leverdatum en tijd wordt vermeld.