Onze levertijden.

Onze levertijd voor de meeste borden varieert van 10 tot 15 werkdagen. Dit heeft te maken met het feit dat we elk planbord speciaal voor onze klanten bedrukken. Dit stelt ons in staat om materialen op een efficiënte en milieubewuste manier te gebruiken, omdat we alleen produceren wat er daadwerkelijk nodig is. Op deze manier verminderen we verspilling en dragen we bij aan een duurzamere wereld.
Bevat je bestelling meerdere artikelen met verschillende levertermijnen, dan geldt de langste levertijd. In uitzonderlijke gevallen kan het gebeuren dat je bestelling in meerdere delen wordt geleverd.
 

Waar is mijn pakket?

In verband met de grote formaten en bijhorende gewichten van de planborden verzenden wij deze via onze eigen vervoerder. Sommige accessoires worden verzonden via Post NL en zijn via een automatisch verstuurde link te volgen. Bestellingen van accessoires op werkdagen na 17:00 komen één dag later dan de vermelde levertijd aan.
Tijdens vakantieperiodes kan de levertijd enigszins variëren. Weekplanner.eu is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport.
 
Mocht u nog vragen hebben of verdere informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.