Via onze partnersite maandplanner.eu bieden wij een zeer grote keuze aan in maandplanner borden voor zowel het gezin als bedrijven in een vijf- en zesweekse indeling

Maandplannerbord voor het gezin/particulieren

Ideaal om de meest essentiële taken in te plannen zoals bijv. huiswerk en toetsen voor school, trainingen en wedstrijden van het sporten, werkdagen- en tijden, verjaardagsfeestjes, afspraken met vrienden en vriendinnen, boodschappen, tandarts, huisarts etc. Zo weet iedereen precies wanneer je waar moet zijn, wanneer je een deadline hebt, er een studiedag is, toetsweek etc.. Met één blik op je maandplanner weet jij wanneer je het deze maand even wat rustiger aan moet doen, omdat het anders te druk wordt, maar zie je ook direct wanneer er nog wat ruimte is voor extra werk of afspraken of ga je juist dat moment even pakken om je brein op pauze te zetten.

Maandplannerbord voor bedrijven.

Met deze maandplanner op je kantoor of in de productieruimte creëer je een overzichtelijk geheel van de hele maand in één oogopslag. Een functioneel en prachtig maandplannerbord voor op de zaak: geen afspraak of deadline wordt meer vergeten!

Ga naar maandplanner.eu