Hippe weekplanners

Weekplanners saai? Nee hoor, dit prachtig magnetisch weekplanner whiteboard, met een mooi groot formaat van bxh 90 x 60 cm of 60 x 90!,  is verkrijgbaar in diverse hippe kleurstellingen. Kies de kleurcombinatie die het beste bij jouw inrichting past! Bovendien kun je kiezen uit enkele decoratieve elementen.

Onze “My weekly planner – CL-line”  kan zowel dienst doen als huiswerkplanner, weekplanner voor 1 persoon of als planbord voor het hele gezin. Naast de weekdagen is er ook ruimte voor algemene notities en een “to do” lijst.
De toplaag van dit planbord is voorzien van een krasvrije en kleurvaste opdruk. Het whiteboard is magneethoudend en droog uitwisbaar. Het profiel is gemaakt van aluminium met kunststof hoeken. Aan de onderzijde van het bord bevindt zich een afleggoot van 30 cm voor accessoires. De bevestigingsmaterialen worden meegeleverd.

Kies voor staand of liggend formaat en stel jouw favoriete (kleur)combinatie samen!

Multifunctioneel:

Huiswerkplanner

Perfect om bijvoorbeeld je huiswerk en andere wekelijks taken op in te plannen zoals bijv. sport, afspraken met vrienden en vriendinnen. Vanaf nu vergeet jij geen afspraken meer.

Family weekplanner

Ook zeer geschikt als family weekplanner. Vermeld de belangrijkste taken (zoals bijv sport, school, boodschappen, huisarts etc) voor je gezin op deze heerlijke planner.

Weekplanner voor op kantoor

Weg met die saaie weekplanner borden op kantoor. Kies voor deze “My weekly planner”. Een mooi decoratief en functioneel bord voor op de zaak: geen afspraak wordt meer vergeten!

Kies de kleurcombinatie die bij je past

Het My weekly planner STD whiteboard is verkrijgbaar in diverse hippe kleurstellingen. Kies de kleurcombinatie die het beste bij jouw inrichting past!

Kies de gewenste uitvoering/decoratie

De “Plain” (basic) uitvoering van het bord kun je uitbreiden met decoratieve elementen als smoothie/cocktail en tropische bladeren.