Over ons

Weekplanner.eu is uit eigen ervaring ontstaan. We hebben een dochter die structuur nodig heeft. Zij was zeer repetitief in haar vragen, vragen die met name zochten naar houvast en duidelijkheid: “Wat gaan we morgen doen?” “Wie is er morgen thuis?” “Wat eten we vandaag?” “Wie is er overmorgen thuis?” Onduidelijkheid resulteert in spanning en frustratie. Een duidelijke weekplanning met de belangrijkste activiteiten per dag zou verbetering moeten brengen, maar bij onze zoektocht naar een geschikt magneetbord met een weekplanner konden we geen planbord vinden die aan onze verwachtingen voldeed. Dit is de start geweest voor het ontwikkelen van het huidige weekplanner “Classic” magneetbord en tevens de start van deze site. 

Bedrijven en particulieren

Het geeft een goed gevoel dat we al diverse jaren op rij vele gezinnen & bedrijven in zowel Nederland als België naar tevredenheid met onze producten werken. Van gezinsweekplanners, “to do” planners tot en met grote complexe planborden voor bedrijven en instellingen. Wij zetten onze jarenlange ervaring en passie dan ook graag in om samen de ideale planner te ontwerpen en produceren.

We werken vanuit ons huis in Den Bosch. Onze correspondentie gaat voornamelijk per e-mail. Deze houden we dan ook goed bij. Mocht je telefonisch contact willen, dan kun je dat aangeven en dan bellen we even op.

KvK nummer

Ons KvK nummer is 53556895. We staan ingeschreven onder F-fekt reclame en marketing.

 

Btw-id

NL001740405B85

Email

Wij staan je graag te woord:

Velden met een * [vinkje] hebben wij nodig om uw vraag goed te kunnen verwerken.