Breng rust in je gezinsleven met dé weekplanner.

Weekplanner magnetisch whiteboard voor het gezin

We leven in een maatschappij waar iedereen het druk heeft. Werken, sport, hobby’s, druk sociaal leven. Niets mis mee, maar als wij af en toe de planning al niet helemaal meer kunnen volgen, hoe moet het dan met onze kinderen? Kinderen hebben behoefte aan rust en structuur en in de zoektocht hiernaar is dit weekplanner magneetbord voor het gezin ontstaan.

Veel meer impulsen dan vroeger.

Tegenwoordig krijgen kinderen veel meer impulsen dan vroeger. Het begint al met de wisselingen van de persoon die de kinderen voor en na school opvangt. Waar vroeger in de meeste gevallen de moeder altijd thuis was, zie je nu volop wisselingen in één week. Buiten Schoolse Opvang, opa en oma, mama, dan weer papa en misschien nog een keer naar de andere oma. Zo’n weekindeling is tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Bovendien zie je ook vaak nog wisselingen tussen de ene of andere week. Neem daarbij dat de meeste kinderen meerdere sporten en hobby’s beoefenen…dan is het niet gek dat de kinderen onrustig worden en af en toe het overzicht kwijt zijn.

De belangrijkste activiteiten van iedere dag in één oogopslag te zien zijn.

Uit ervaringen van andere gezinnen is reeds gebleken dat deze weekplanner direct een stuk rust brengt in het gezin. Zowel voor de kinderen als voor jezelf. De kinderen zien in één oogopslag welke dag het is, wie er vandaag aanwezig voor ze is, of het een speciale dag is (feestdag, vrije dag) en wat de belangrijkste gebeurtenissen zijn (hoe vaak naar school, sport, feest, afspraken etc.)

Enkele reacties van onze klanten

Super om hiermee te werken

“We hebben sinds een poosje de weekplanner in ons bezit en wat een aanwinst! Super om hiermee te werken. Ik ben gastouder en gebruik de blanco magneetstickers om deze vervolgens van een fotootje te voorzien. Op deze manier is het erg overzichtelijk en kan ik in 1 oogopslag zien of er nog meer ruimte is voor het oppassen. Ik kan deze weekplanner, zeker aanbevelen!”
Annemarie Werkman

Onze kids worden gemotiveerd om de weekplanning bij te houden

Top product. Weekplanner is erg overzichtelijk en de magneten met pictogrammen zijn geweldig. Onze kids worden gemotiveerd om de weekplanning bij te houden.
David

Een aanwinst voor onze kinderen

Het bord hangt in de woonkeuken. Een aanwinst voor onze kinderen en voor ons ook natuurlijk!
Fam van der Haar

Bedankt

Elke maandagavond gebruiken we het bord om de huistaken planning van onze zoon visueel voor te bereiden. Samen met de leerkrachten zijn we verleden jaar met het bord gestart. Nu hebben we verbazende resultaten, hij volgt het zesde leerjaar en is zeker klaar voor de volgende stap. Bedankt
Kris

Een geweldig bord

Een geweldig bord, waarbij we ieder zondagavond de Week plannen. Schept veel duidelijkheid voor onze kinderen
Mieke

Super mooi, functioneel planbord.

Erg duidelijk. Fijn in gebruik.
Monique

Het voldoet geheel aan onze wensen

We hebben het bord al geruime tijd, het voldoet geheel aan onze wensen. Ik heb er zelf nog een maandplannertje op gemaakt, ( op de achterste vakjes van het weekend en op de niet gebruikte picto’s heb ik zelf voor ons relevante picto’s (geprint op stickervel) geplakt
Vrouw Veen

Het schept in één oogopslag overzicht en duidelijkheid.

Hierdoor biedt de weekplanner met (picto-) magneetjes ook rust, structuur en veiligheid voor de kinderen en hun ouder(s). Uitnodigend om mee aan de slag te gaan en voor dagelijks gebruik. Zeer mooi en vooral degelijk materiaal. Professionele,strakke en kindvriendelijke uitstraling! Uitstekende, vlotte service. Wij zijn heel tevreden!
lies

Weekplanner Classic planborden

Praktische lay-out in primaire keuren die op de meeste basisscholen gebruikt worden. Ook ideaal in combinatie met een van onze pictogrammen magneetsets.

Check via “Keuzehulp planbord” ons zeer ruime aanbod van weekplanner borden tot voor 20 personen

Meer info over deze familie planborden

Deze gezins weekplanner (magnetisch whiteboard) is voorzien van een praktische weekindeling in full color. De toplaag is voorzien van een krasvrije en kleurvaste opdruk. Het whiteboard is magneethoudend en droog uitwisbaar. Het profiel is gemaakt van aluminium met kunststof hoeken. Aan de onderzijde van het bord bevindt zich een afleggoot van 30 cm voor accessoires. De bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Omdat er zoveel verschillende soorten wandmaterialen zijn, raden wij bij twijfel altijd aan om advies op te nemen met de plaatselijke vakhandel.

Uit eigen ervaring ontstaan

Weekplanner.eu is uit eigen ervaring ontstaan. We hebben een dochter die structuur nodig heeft. Zij was zeer repetitief in haar vragen, vragen die met name zochten naar houvast en duidelijkheid: “Wat gaan we morgen doen?” “Wie is er morgen thuis?”, “Tot hoe laat moet ik naar school?”, “Moet ik morgen naar de BSO?”  Lees verder >

Tips voor juist whiteboard gebruik

  • Gebruik onze whiteboardmarkers (op alcoholbasis)* .
  • Als je onze reinigingsspray gebruikt, deze eerst op een doek spuiten. Nooit rechtstreeks op het bord.
  • Alleen droge inkt wissen. Eerst de inkt laten drogen (enkele seconden)
    Let op dat er geen vuil onder de inktwisser zit. Deze kan het bord beschadigen (krassen)
  • Heb je een whiteboardmarker gebruikt op basis van ketonen dan is de tekst niet meer goed uitwisbaar. Om dit op te lossen kun je erover heen gaan met een whiteboardmarker op alcoholbasis. Laten intrekken en daarna opnieuw uitwissen. En eventueel daarna onze whiteboardspray gebruiken

*LET OP: niet alle markers zijn geschikt voor deze bedrukte weekplanner whiteboards, goedkoop = duurkoop!

Onze Weekplanner borden zijn beschrijfbaar; je gebruikt hiervoor speciale whiteboard markers (en geen gewone stiften of permanent markers). Wij adviseren om onze whiteboard markers, die uitvoerig getest zijn, te gebruiken voor het beste resultaat. Andere typen stiften zijn mogelijk niet (volledig) uitwisbaar. De whiteboardmarkers moeten in elk geval op alcoholbasis zijn.
Verder blijkt, zoals wel met meer producten, dat het spreekwoord goedkoop = duurkoop zeker van toepassing is op whiteboard markers. Budget markers kun je dus maar beter links laten liggen. Wij geven geen garantie op borden waarbij markers van derden zijn gebruikt.

Accessoires

Praktische magneetsets voor je weekplanner magneetbord

Weekplanner magneetsets

Huisdieren

9,45

Combineer je planbord met praktische pictogrammen magneetsets.

De borden kun je combineren met onze standaard magneetsets zoals sets voor bijvoorbeeld vader, moeder, dochter, zoon, feestdagen (met pijl om de dag aan te duiden), huisdieren etc. of met op maat gemaakte magneetsets met foto’s.

Magnetisch whiteboard weekplanner voor ieder gezin

Onze weekplanners zijn kwalitatief hoogwaardige whiteboards en droog uitwisbaar en worden ook vaak ingezet puur als whiteboard.

Met een van onze markersets kunt u uw eigen planning maken. Ideaal voor bijvoorbeeld scholieren om een weekplanning en toets/proefwerkweken in te plannen.